Follow
Site Search
sv en
 
 

Sök lediga jobb i Sverige

Hudson hjälper arbetssökande över stora delar av Sverige att ta nästa steg i karriären baserat på deras intressen, erfarenheter och kunskaper. Hudson rekryterar till ett stort antal ledande företag över hela världen och inom de de flesta branscher. Vi samarbetar ofta med våra kandidater genom hela deras karriär och inte bara vid enstaka rekrytering.

Nedan finner du ett urval av de uppdrag vi arbetar med just nu men kontakta oss gärna för mer information kring vilka tjänster vi rekryterar till just nu eller vad vi har på gång in.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.