Följ
Site Search
sv en
 
 

Industri & Tillverkning

Mänsklig infrastruktur - byggd av Hudson

Det krävs rätt person på rätt plats för
att företaget ska fungera likt en
väloljad maskin           

Den svenska tillverkningsindustrin har en stolt historia. Den verkliga industrialiseringsvågen kom igång under 1850-talet med de norrländska sågverken.

Industrin är motorn fortfarande motorn i Sveriges ekonomi. Teknikens framsteg har varit explosionsartad senaste decennierna och utvecklingen fortsätter.

Människorna som driver, utvecklar och leder dessa verksamheter blir hjärnorna inför framtiden.

Hudson har erfarenheten och nätverket för att attrahera de främsta kandidaterna inom er bransch. Investera i framtiden med hjälp av Hudson och samarbetet kommer att fungera likt en väloljad maskin.

Våra rekryteringskonsulter har erfarenheten av att hitta de bästa och mest professionella inom teknik, försäljning, marknadsföring och ekonomi på den globala marknaden.

Låt Hudson tillsätta era lediga tjänster inom industri- och tillverkningssektorn. För att säkerställa att vi valt rätt kandidater för just ert företag låter vi dem besvara vårt toppmoderna självskattningsformulär ”BAQ” (Business Attitudes Questionnaire).

Vare sig ni behöver utveckla befintlig personal eller nyanställa så kan vi hjälpa er att skapa den smartaste lösningen för just ert behov.

Visste du?

Eftersom vi använder våra egna unika verktyg kan vi skräddarsy våra assessments för att passa just era behov bättre.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.