Följ
Site Search
sv en
 
 

IT & Telekom

Låt Hudsons konsulter inom IT & Telekom avkoda anställningsprocessen

Alla kandidater vi presenterar har gjort
vårt "Business Attitude Questionnaire" BAQ
 

IT

IT-branschen är i ständig förändring. Med allt fler tomma stolar på landets IT-utbildningar upplever många företag att det är svårt att rekrytera personer med rätt kompetens. Nya kompetenskrav avlöser varandra i en allt snabbare takt.

En stor utmaning för branschen är att försöka påverka bilden av vad en IT-konsult egentligen gör för att på så vis få tillbaka intresset för yrket.

Hudson har ett gediget rykte bland Sveriges IT-företag som en professionell och affärsmässig rekryteringspartner med förmågan att hitta rätt kompetens utifrån kundens önskemål. Med noggranna processer och hög servicenivå har Hudson hjälpt flertalet kunder att finna och attrahera marknadens bästa ledare och specialister.

Kombinationen av gediget branschnätverk, goda relationer med Sveriges och världens mest namnkunniga IT-bolag samt marknadens mest avancerade sökverktyg, lyckas vi hitta såväl sällsynt som svårfångad kompetens.

Hudsons kandidater går igenom en gedigen process med full genomlysning, självklart med bibehållen respekt för integritet och diskretion.

Telekom

Efter några tuffa år i början av 2000-talet är det nu medvind i Telekombranschen. Samtidigt påverkas branschen av den konkurrens och prispress som råder. I takt med att Telekombranschen blir mer tjänsteintensiv blir gränserna mellan IT och Telekom alltmer mer diffus.

Sverige har av tradition haft en stark position inom Telekombranschen och är fortfarande, med flera stora globala företag, en central nation i detta sammanhang. Hudson har i många år varit aktivt inom branschen vilket resulterat i ett omfattande nätverk och en genuin förståelse för olika aktörer inom Telekom..

Detta har lett till att Hudson idag är ett välkänt namn för toppkandidater som vill söka nya utmaningar inom branschen.

Visste du?

Vi är ett av få rekryteringsföretag som väver samman rekrytering med Talent Management - allt under ett tak.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.