Följ
Site Search
sv en
 
 

Corporate Social Responsibility

Socialt ansvar

Hudson participates in the UN Global Compact
Hudson deltar i FN: s
Global Compact

Finns den så kallade "fjärilseffekten" i den globala affärsvärlden? Vi på Hudson tar genom vårt arbete socialt ansvar.

För att förbättra de samhällen vi verkar inom, bidrar Hudsons anställda till utbildning och mångfaldsprojekt. Som en naturlig förlängning av vår verksamhet hjälper vi människor att identifiera och utveckla sina inneboende styrkor med framgångsrika resultat. Både i arbetslivet och privat.

Hudsons sociala ansvar bygger på tre grundstenar: anställdas frivillighet, välgörenhet och ansvarsfull affärsetik – med mångfald och jämställdhet som värdegrunder. Genom den uppförandekoden har vi själva skapat en miljö som värdessätter och möjliggör deltagande från både kunder, kandidater och anställda.

Dessutom är Hudson stolta över att delta i FN: s Global Compact, ett strategiskt initiativ för företag som genom medverkan har åttagit sig att anpassa sin verksamhet och sina strategier efter tio principer inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption. Vi tror på att alla människors lika värde genom vårt arbete för att uppnå gemensamma mål för ekonomisk välfärd, ekologisk hållbarhet, social integration och etiska affärsmetoder.

Visste du?

Hudsons globala närvaro ger er access till ett omfattande nätverk av internationella och kompetenta kandidater.

Detta gör det möjligt för oss att rekrytera till er oavsett var i världen ni har kontor.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.