Följ
Site Search
sv en
 
 

Vad säger kunder och kandidater om oss?

Att mäta framgång med en berättelse i taget

På Hudson motiveras vi av våra kunders och kandidaters framgångar. Vi är en drivande kraft inom talent management och rekrytering. Vi matchar organisationer med högkvalificerade professionella talanger, och vår unika position låter oss beröra varje aspekt av human resource och arbetslivscykeln.

Tack vare vår globala närvaro och vår erfarenhet inom de flesta branscher kan våra rekryterare varje dag hjälpa både kunder och kandidater att skapa sin egen framgång.

Läs deras berättelser och kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa er att nå era mål inom karriär, rekrytering och Talent Management!


Kandidat - Hugo Bodenmalm

Hugo Bodenmalm
"Hudson har genom hela rekryteringsprocessen varit mycket professionella från den första kontakten till klar rekrytering. Då jag inte letade efter något nytt arbete när Hudson kontaktade mig uppskattade jag deras diskretion och deras anpassningsförmåga att träffa mig på tider som inte störde mitt dåvarande arbete. Detta gällde även när de ordnade möte med den tänkta arbetsgivaren. Vidare värderade jag högt den direkta återkoppling Hudson gav mig under hela rekryteringen. Jag har tidigare i mitt arbetsliv blivit kontaktad av olika rekryteringsföretag och själv vänt mig till sådana som arbetsgivare och i jämförelse upplever jag att Hudson håller en högre standard."


Kund - Qmatic group

Maria Lindqvist
VP Human Resources, Qmatic group
"Då vi är ett internationellt företag med dotterbolag i flera olika länder, hade vi ett behov av en global partner vid rekrytering.
    
Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Hudson. De har visat förmåga att förstå vad vi letar efter och lyckats leverera kandidater med hög kvalitet. De har en strukturerad och professionell rekryteringsprocess, med mycket bra dokumentation.

De kandidater vi träffat har återkopplat att de är nöjda med Hudson och hur de genomfört rekryteringsprocessen och kontakten med kandidater. Hudson har representerat vårt företag på ett positivt sätt."Visste du?

Som en del i vår rekryteringsprocess utvärderar vi alla kandidater vi presenterar för kund med vårt eget personlighetsformulär (Business Attitudes Questionnair).

Utan extra kostnad.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.