Följ
Site Search
sv en
 
 

Om Hudson Sverige

Talang. Det räcker inte med att enbart finna den.

Du måste även veta hur du attraherar, behåller och utvecklar talangen

 

 

Specialister på rekrytering och
Talent Management i Sverige

Hudson är en förstklassig leverantör för talangfulla kandidater och kunder att mötas och utvecklas tillsammans.

Vi rekryterar erfarna specialister, säljare, toppchefer, mellanchefer och även konsulter som verkligen förstår sig på kundens behov.

För dig som kandidat är vi på Hudson stolta över att kunna representera kunder med några av världens mest attraktiva varumärken inom en mängd olika branscher.

Arbetsgivare och svårt att finna rätt kandidat? Eller behöver du rådgivning? Bara lugn, det är vi experter på. Vi på Hudson vet nämligen hur man hittar toppkandidaterna för just er specifika behov. Vi är dessutom experter och specialister både på rekrytering och Talent Management. Det är unikt på den svenska marknaden.

Knappast någon av våra konkurrenter kan skryta med vår produktportfölj – och dessutom allt under ett och samma tak. Våra tjänster i kombination med vårt lokala och globala nätverk är det som driver högt kvalificerade yrkesverksamma över hela världen att komma till oss för deras nästa stora utmaning i karriären. Vi har även välutvecklade program för graduate recruitment som hjälper våra kunder att bibehålla en stadig inström av hög potential till sina organisationer. Det hjälper våra kunder att bygga en stabil grund att stå på – och att nå framgång genom människor.

Vi tror att människorna är den viktigaste delen i våra kunders framgång och vi strävar efter både våra kunders och kandidaters tillfredsställelse.
Om det låter som Hudson tar fantastiska människor till framgångsrika resultat - beror det på att det är precis det vi gör - och är experter på för den delen.

Kontakta oss idag så berättar vi mer hur vi kan möta din organisations talangbehov eller kanske hur du utvecklar din egen karriär.

Visste du?

Vi är ett av få rekryteringsföretag som väver samman rekrytering med egenutvecklade verktyg inom Talent Management.

Allt under ett tak.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.