Följ
Site Search
sv en
 
 

Registrera för jobbbevakningar

Var först med att få de senaste rollerna som är relevanta för dig.

Skapa din jobbbevakning i tre enkla steg

1. Sök på jobbannonser

Ange dina sökkriterier i sökbaren ovanför. Du kommer att komma till en sökresultatsida. Här kan du filtrera dina resultat för att fokusera på de typer av arbeten som verkligen är relevanta för dig.

2. Spara din jobbbevakning

Välj “Emaila mig jobb inom”-knappen högst upp på sidan. Fyll i de nödvändiga fälten och klicka på ”Email me jobs like these” knappen.

3. Bekräfta dina jobbbevakningar

Kom ihåg att kolla din inbox för bekräftelseemail från Hudson. Klicka på bekräftelselänken i mailet och du kommer att börja få jobbförslag, vanligtvis inom 24 timmar. Var god och kolla din skräppost om ditt email inte dyker upp i din inbox.

Du kan ändra eller annullera dina jobbbevakningar när som helst. Följ endast instruktionerna i ditt jobbbevakningsmail.

Komma igång …

Skapa dina jobbbevakningar nu genom att köra en sökning med sökbaren ovanför och var bland de första att bli notifierade för relevanta nya arbeten.

 
© 2011 - 2018 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.