Följ
Site Search
sv en
 
 

Talent Due Diligence

Har du eller dina kunder ett behov av att göra en Talent Due Diligence?

Ta hjälp av Hudson Talent Due Diligence  - säkra vägen till framgång genom människor!

Vid företagsköp och sammanslagningar anlitar man ofta experthjälp som t ex revisorer  för att göra en grundlig analys och få ett bra beslutsunderlag. Ofta omfattar sådana ”due diligence” analyser ekonomi, marknad, produkter osv – men tyvärr mer sällan det som kanske är företagets viktigaste och mest avgörande resurs för framgång, nämligen människorna som ska få det att hända!

De kompetenser och talanger man har på ledande befattningar och i nyckelroller är många gånger  den avgörande faktorn för att framgångsrikt genomföra en strategi, sammanslagning eller uppköp. Tyvärr vet de flesta beslutsfattare väldigt lite om just detta och det är därmed svårt att veta vilka medarbetare som skall behållas, omplaceras  alternativt avvecklas.

Med hjälp av Hudsons tjänst Talent Due Diligence (eller talanginventering) får man ett väsentligt bättre beslutsunderlag och en gedigen kunskap om vilka kompetenser som är nödvändiga på olika befattning samt en inventering över vilka medarbetare som besitter dessa – eller inte! Först med detta som grund kan rätt beslut tas om vem som är ”rätt man/kvinna på rätt plats”!

Vi hjälper dig gärna som samarbetspartner att genomföra denna typ av Due Diligence som komplement till andra analyser som du gör för dina kunder.

Låter detta intressant? Kontakta mig gärna för ytterligare information eller för att boka ett förutsättningslöst möte.   

Vi anordnar också  två frukostseminarier på detta tema den 18 september och den 9 oktober.
Anmäl dig via e-post nedan.

Med vänliga hälsningar    

Gunilla Julin
Director Talent Management
0733-401 019

18 September

Tema: Talent Due Diligence
Tid: 07.30-10.00
Plats: Hudson
Adolf Fredriks Kyrkogata 2, 1tr
Stockholm

Anmälan: Via E-post
9 Oktober

Tema: Talent Due Diligence
Tid: 07.30-10.00
Plats: Hudson
Adolf Fredriks Kyrkogata 2, 1tr
Stockholm

Anmälan: Via E-post


P.S.
Ladda ner beskrivningen av vårt koncept Talent Due Diligence genom att klicka på länken: Talent Due Diligence
D.S.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.