Följ
Site Search
sv en
 
 

Vår expertis

När våra konkurrenter tackar för sig – har Hudson arbete bara börjat

Många av våra konsulter har arbetslivs-
erfarenhet från den bransch och funktion
de rekryterar inom.

Hudson är specialister inom rekrytering och många av världens toppföretag vänder sig till oss när de behöver hitta permanenta lösningar för viktiga positioner. Både i Sverige och internationellt.

Vi har erfarna konsulter och vi är stolta över den stora yrkeskompetens vi besitter; våra rekryteringskonsulter vet hur man hittar de bästa talangerna inom sälj & marknad, helt enkelt eftersom de själva arbetat i branschen. Vi kan förmedla högkvalificerade systemarkitekter eftersom vi själva arbetat inom IT-sektorn.

Hudson är det enda rekryteringsföretag som kombinerar rekryteringstjänster med egna, vetenskapligt beprövade testverktyg. Lägg därtill vår omfattande databas med starka kandidater, så är det inte svårt att förstå varför det är just vi som lyckas tillsätta de tuffaste uppdragen inom de kunskapsområden vi fokuserar på. Faktum är att där många rekryteringsföretag tackar för sig, har Hudsons arbete bara börjat.

Hur kan Hudson möta era behov? Ta en titt på våra branschområden här nedan 

Branscher

Funktioner

 

 

 
 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.