Följ
Site Search
sv en
 
 

Detaljhandel

Vi hittar rätt person för era rekryteringsbehov inom detaljhandeln

Rätt hatt på rätt person, vi utvärderar
även er befintliga personal om ni vill
befordra internt

Nöj er inte med en ”one-size-fits-all” inställning när ni letar efter er nästa stjärna. Hudson arbetar med nationella och multinationella detaljhandlare. Vi specialiserar oss på mellanchefsnivå och uppåt samt specialister och har kontakt med de allra bästa och mest kompetenta inom branschen.

Hudson kombinerar rekrytering med ett stort kunnande inom talent management. Alla sökande vi väljer ut får besvara vårt toppmoderna självskattningsformulär ”BAQ” (Business Attitudes Questionnaire). På så sätt försäkrar vi oss om att de kandidater vi förmedlar har både rätt förmågor och rätt attityd.

Behöver ni något annat? Vi genomför även Assessment Centers (s.k. utvärderingscenter) men tillhandahåller även lättare skrädddarsydda utvärderingar för tryggare anställningar.

Visste du?

Hudsons globala närvaro ger er access till ett omfattande nätverk av internationella och kompetenta kandidater.

Detta gör det möjligt för oss att rekrytera till era kontor i många länder.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.