Följ
Site Search
sv en
 
 

Fordonsindustrin

Motorn som får ekonomin att växa

Vi rekryterar inom IT, försäljning,
marknad, inköp & logistik för bilindustrin

Fordonsindustrin har länge varit den drivande motorn bakom vår ekonomi och allt fler internationella bilmärken kommer ut på marknaden. Marknaden är hårt konkurrensutsatt och slaget om kompetens och talanger är stenhård.

Låt Hudson bli en del av er affär – ta del av vårt nätverk och få tillgång till de bästa talangerna.. Med tillgång till vårt lokala och globala nätverk kommer våra rekryteringskonsulter snabbt hitta rätt kandidat för ert unika behov.

Hudson är specialister på rekrytering av chefer och specialister.

Våra kunniga rekryteringskonsulter har hjälpt både nystartade och etablerade företag inom fordonsindustrin att blomstra. Vare sig ni är nya på marknaden eller ett mer etablerat varumärke som planerar att expandera, ser Hudson till att er rekrytering inom bilindustrin ger snabb utdelning.

Visste du?

Rekryteringskonsulterna på Hudson är erfarna. Vi anställer bara personer med fem års erfarenhet eller mer.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.