Följ
Site Search
sv en
 
 

Life Science

En konsultation hos Hudson håller rekryteringshuvudvärken borta

Vi har specialistkompetens samt
lång och bred erfarenhet av rekrytering
inom Life Science

Att mindre stress leder till en bättre hälsa är idag ett faktum. För HR-avdelningen på farmaceutiska företag är den enklaste vägen till god hälsa ett samtal till Hudson.

Vi ställer en diagnos på era rekryterings-
åkommor och skapar tillsammans med er en behandlingsplan för att anställa rätt person på rätt plats eller utveckla befintlig personal.

Visste du?

Hudson är specialister på att hitta kandidater till de mest svårtillsatta tjänsterna, roller som kräver unik kompetens; många av våra kunder vänder sig till oss när andra misslyckats med att tillsätta den komplexa tjänsten.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.