Följ
Site Search
sv en
 
 

Försäljning & Marknad

Letar ni efter någon som kan öppna nya säljkanaler och utveckla rätt marknadsföringsmix?

Rätt person för att höja marknads-
värde och öka försäljningen

På dagens marknad är konkurrensen om synlighet och försäljning stenhård. Det krävs mer än en reklamkampanj eller en webbsida för att öppna dörrar.

Det behövs högkvalificerade sälj- och marknadsföringsproffs för att utveckla, lyfta fram och genomföra den strategiska kommunikationsplanen som riktar ert meddelande och era produkter/tjänster mot befintliga och framtida kunder.

Hudsons rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att arbeta direkt med försäljning och marknadsföring, mot nästan alla tänkbara branscher. Vi genomlyser era rekryteringsbehov och er arbetskultur, för att sedan förse ert team med sälj- och marknadsföringsproffs.

Visste du?

Eftersom vi använder våra egna unika verktyg kan vi skräddarsy våra assessments för att passa just era behov bättre.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.