Följ
Site Search
sv en
 
 

Rekrytering & Talent Management

Är HR en utmaning för er? Vi har lösningarna!

Anställ högkvalificerade kandidater

Ett välutvecklat HR-arbete ett absolut måste för alla företag. Utan högkvalificerad personal kan företaget inte utvecklas och erbjuda de tjänster som kunderna förväntar sig.

Att tillsätta nyckelpositioner med rätt personer tar tid, och det kan vara svårt att ens veta var man ska börja. Här kommer ett positivt svar på era utmaningar - Hudson hjälper gärna till!

Vi vet hur arbetslivscykeln för HR-arbete, Talent Management och rekrytering ser ut. Vi erbjuder konkret rådgivning samt överlägsna lösningar inom Talent Management. Vi har tillgång till verktyg som få av våra konkurrenter kan mäta sig med. Vi backar inte för någon HR-utmaning. Vi vågar till och med erbjuda en sexmånadersgaranti på våra rekryteringar - vi vet nämligen att våra konsulter är experter i sin bransch och har praktisk erfarenhet av alla de tjänster vi tillsätter.

Som en naturlig del av anställningsprocessen träffar vi varje individ som vi presenterar för våra kunder. Vi utvärderar våra kandidater med hjälp av våra egenutvecklade  utvärderingsverktyg. Det är därför vi är kända för att hitta rätt kandidat till även de mest svårtillsatta tjänsterna. Ett faktum är att där många rekryteringsföretag tackar för sig, har Hudsons arbete bara börjat.

Det finns inga gränser för vad vi kan göra inom Talent Management och rekrytering. Vi har ett etablerat lokalt nätverk och är samtidigt en del av ett globalt företag med tillgång till ett omfattande nätverk av talanger inom de största internationella marknaderna. Vi hittar kandidater överallt i världen och levererar landsomfattande eller världsomfattande lösningar när så behövs. Vår unika portfölj av lösningar inom Talent Management och framgångsrika historia av rekrytering garanterar våra kunder att de kommer att gå från klarhet till klarhet - från lysande personer till strålande prestationer.
 

Varför ska ni vända er till Hudson?

Tjänster

Visste du?

Vi är ett av få rekryteringsföretag som väver samman rekrytering med Talent Management - allt under ett tak.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.