Följ
Site Search
sv en
 
 

Arbetslivscykeln: Attrahera

Nyckeln till talangförvärv är ömsesidig attraktion

We attract candidates who match the culture of your organization.
Vi attraherar kandidater som passar
just er företagskultur

Talangförvärv påminner lite om dejtning. Du träffar någon speciell som delar dina värderingar och intressen, du spenderar tid med personen och sedan fattar ni gemensamt ett beslut om det finns potential för ett långsiktigt förhållande.

Hudson är visserligen inte i den romantiska matchmaking-branschen, men visst arbetar vi med förhållanden. Vi ser långsiktigt på rekrytering och Talent Management och vi marknadsför ert varumärke som arbetsgivare till kvalificerade kandidater.

Vill ni locka de mest talangfulla kandidaterna till er organisation? Hudsons rekryteringskonsulter hjälper er att hitta de bästa kandidaterna med stöd av våra verktyg inom rekrytering och våra tjänster inom traineerekrytering. Med Hudsons branschkunskap och våra egenutvecklade Talent Managementverktyg identifierar våra konsulter kandidaten med rätt kombination av förmågor och attityder för just era anställningsbehov.

En annan viktig del av talangförvärv är att bedöma sitt varumärke som arbetsgivare. Förstår man hur allmänheten upplever organisationen som arbetsgivare kan man skräddarsy rätt rekryteringsbudskap. Hudsons varumärkesstrategi för arbetsgivare kan skapa en värdefull strategi som reflekterar förväntningarna, fördelarna och kulturen på er arbetsplats.

 
Visste du?

Hudson är specialister på att hitta kandidater till de mest svårtillsatta tjänsterna, roller som kräver unik kompetens.

Många av våra kunder vänder sig till oss när andra misslyckats med att tillsätta den komplexa tjänsten.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.