Följ
Site Search
sv en
 
 

Arbetslivscykeln: Behålla

Att personal stannar kvar på företaget är ett resultat av varaktigt fokus på professionell utveckling

Protect your people investment with a focused retention strategy
Skydda din personalinvestering
genom fokus och strategi för att
behålla medarbetare

Den anställdes arbetslivscykel börjar vid rekryteringen. Ni spenderar mycket pengar på att attrahera, välja ut, utveckla och engagera medarbetaren. Med tanke på vad ni investerat och individens höga potential är det viktigt att ni också behåller personen.

Vårt Talent Management team fokuserar på en kontinuerlig, personlig och professionell utveckling av era medarbetare. Våra psykometriska tester och simuleringsövningar visar er vad som motiverar och utmanar individer med hög potential. Våra konsulter och Talent Managementverktyg ger er en bild av de anställdas engagemang, och ser till att ni behåller fler medarbetare.

Utveckla en strategi för att behålla personal – kontakta Hudsons Talent Managementteam idag.

Våra Talent Managementkonsulter skapar en tydlig och konsekvent struktur för träning och utveckling. Sluta chansa. Låt våra Development Centers ta fram lösningen åt er.

Våra tjänster & verktyg

Visste du?

Hudson är specialister på att hitta kandidater till de mest svårtillsatta tjänsterna, roller som kräver unik kompetens

Många av våra kunder vänder sig till oss när andra misslyckats med att tillsätta den komplexa tjänsten.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.