Följ
Site Search
sv en
 
 

Arbetslivscykeln - Strategi

Vi kan inte förutse framtiden, men vi kan planera för den

Strategies for Employee Satisfaction and Workforce Planning
Strategier för medarbetarnöjdhet
och successionsplanering

Som HR-specialist önskar man ofta att man hade en kristallkula. Om vi hade kunnat kika in i framtiden skulle vi kunna förekomma personalomsättning och bedöma rekryteringsbehovet för de kommande åren.

Hudson kanske inte kan förutse framtiden, men vi kan hjälpa er att skapa en strategi som nyttjar fördelarna med vår erfarenhet inom rekrytering och talent management. Tack vare vetenskaplig research och erfarenhet om er bransch, kan våra konsulter erbjuda värdefull insyn i personalnöjdhet och de arbetsplatstrender som skapar morgondagens arbetsplats.

 

Våra tjänster & verktyg:

Visste du?

Som en del i vår rekryteringsprocess utvärderar vi alla kandidater vi presenterar för kund med vårt eget personlighetsformulär (Business Attitudes Questionnair).

Utan extra kostnad.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.