Följ
Site Search
sv en
 
 

Arbetslivscykeln: Urval

Vad kan ädelstenar lära oss om rätt anställningsbeslut?

Leverage our proprietary tools for better hiring decisions
Ta hjälp av våra egenutvecklade verktyg
för träffsäkrare anställningsbeslut

Alltför ofta bestämmer man vem man ska anställa genom att försöka urskilja den oslipade diamanten bland kandidaterna. HR-specialister letar efter någon som överglänser alla andra - men kan man verkligen se skillnad på en cubic zirkon och en ovärderlig juvel?

Låt Hudson hjälpa er att fatta de rätta anställningsbesluten. Våra erfarna konsulter inom rekrytering och och Talent Management arbetar med unika testverktyg som hjälper er att utvärdera de kandidater ni har valt ut. Vi lär ert interna human resource team och linjechefer senaste nytt om biografiska- och kompetensbaserade intervjuer, en tjänst som utarbetats av vårt eget R&D-team.

Använder ni er av våra Assessment Centers och de psykometriska tester och simuleringsövningar vi använder för att mäta en kandidats förmågor, business attitudes och kulturella kompetens, behöver ni inte länge fatta anställningsbeslut på enbart magkänsla.

För de organisationer som tvingas hantera de svängningar som kan uppstå under en behovsstyrd rekrytering, erbjuder vi rekryteringssupport. Hudsons certifierade konsulter är experter på att utföra bedömningar, kompetensbaserade intervjuer och volymrekrytering.

När det är dags att fatta anställningsbeslut, låt Hudsons Talent Management bringa klarhet i processen.

Våra tjänster & verktyg

Visste du?

Hudsons globala närvaro ger er access till ett omfattande nätverk av internationella och kompetenta kandidater.

Detta gör det möjligt för oss att rekrytera till era kontor över hela världen.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.