Följ
Site Search
sv en
 
 

Arbetslivscykeln: Utveckla

Som man sår får man skörda

Enhance employee productivity and develop leaders
Förbättra produktiviteten
och utveckla ledarskapet

För att kunna odla talanger behöver man en miljö med en tydlig målsättning, en positiv atmosfär och anställda som uppmuntras att utveckla sin potential. Allt detta gemensamt skapar det perfekta klimatet för framgång inom företaget.

Hur tar ni hand om er arbetskraft? Hudsons Talent Management team kan strukturera era satsningar inom personalutveckling. Våra konsulter är tränade i att objektivt identifiera kompetenser och individer med hög potential inom organisationer. Vi fokuserar på att utveckla ledare, förbättra de anställdas produktivitet, bedöma möjligheterna till beteendeförändringar och genomföra sofistikerad ledarskapsträning.

Hudsons Development Centers erbjuder en flexibel approach till Talent Management. Våra bedömningar, psykometriska tester och beteendeövningar kan skräddarsys för att passa er organisations specifika behov. Ta hjälp av våra Development Centers för att identifiera de bästa sätten att öka produktiviteten, upptäcka potentialer och mäta kompetenser.

Är det dags för nästa steg för en anställd med hög potential?
Personlig utvecklingsplanering fungerar som en vägbeskrivning i skapandet av nya kompetenser. I samarbete med de anställda, ledningen och HR tar Hudsons Talent Managementkonsulter fram tydliga mål, ger vägledning under processen och presenterar hur man mäter framgång. Vi genomför noggranna analyser med hjälp av affärssimulationer, psykometriska tester och Hudsons 360° analys.

Hudsons 360° analys är ett unikt verktyg som gör det möjligt att samla input från både de anställda och ledningen, och därmed skapa en holistisk bild av den anställdes beteende, prestationer, arbetsstil och förmåga till relationer.

Odla era talanger och dra nytta av de fördelar ett partnerskap med Hudson medför. Kontakta vårt Talent Management team idag.

Våra tjänster & verktyg

Visste du?

Eftersom vi använder våra egna unika verktyg kan vi skräddarsy våra assessments för att passa just era behov bättre.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.