Följ
Site Search
sv en
 
 

Global närvaro

Oavsett var i världen du befinner dig - finns Hudsons professionella konsulter nära till hands

Vi attraherar, utvärderar och
presenterar talanger globalt

Världen där ute är stor och snårig… eller?

Hudson kan som internationellt rekryteringsföretag erbjuda våra kunder ett omfattande närverk av HR-konsulter som attraherar, utvärderar och matchar talanger med organisationer på både den globala och den lokala marknaden.

Hemligheten bakom vår framgång ligger i våra verktyg för att hitta, bedöma, utveckla och omplacera talanger. Våra verktyg finns tillgängliga för varje rekryterare på Hudson, oavsett var i världen de är stationerade. Med verktygen kan vi förse våra kunder med en internationell pool av kompetenta kandidater och garantera kontinuitet genom hela rekryteringsprocessen.

Hudson har både den globala räckvidden och det vetenskapliga kunnandet för specialiserad rekrytering.

Oavsett  storlek på projekt, hur komplicerad tjänst du behöver tillsätta, eller var personen skall arbeta i världen - Hudson har både kompetensen och den globala närvaron för att kunna hjälpa er.

Visste du?

Rekryteringskonsulterna på Hudson är erfarna. Vi anställer bara personer med fem års erfarenhet eller mer.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.