Följ
Site Search
sv en
 
 

Interim Management

Bli mer flexibel än någonsin, upptäck fördelarna med Interim Management

Ett riktigt konsultproffs kliver
snabbt in i din verksamhet

Dagens komplexa arbetsmarknad gör att företag och organisationer ständigt står inför nya utmaningar.

En ökad globalisering, rörligheten på arbetsmarknaden, slaget om talangerna och en svårbedömd marknadsutveckling är några av utmaningarna runt husknuten.

Företag och företagsledningar måste ständigt se över husbygget så att rätt kompetens finns tillgänglig inom organisationen.

Ett framgångsrikt företag ligger ofta långt fram med att attrahera, utveckla och behålla spetskompetens - men att självständigt hantera och bemästra alla kompetensbehov är en omöjlighet.

Hudson erbjuder hjälp med interimslösningar för att säkerhetsställa ert kompetensbehov. Vår ständiga talangjakt genererar en svårslagen kunskap om konsultstjärnorna och deras tillgänglighet. Vi erbjuder konsulterna med erfarenheten och drivkraften att kliva direkt in i era projekt och utmaningar.

  • Hudsons konsultproffs kliver snabbt in i din verksamhet med ögon, öron och fokus på ditt företags bästa.
  • Hudsons konsulter är inte anställda hos oss – de är våra partners. Som kund kan du därför vara trygg med vetskapen att vi inte skickar första ”bästa” tillgängliga konsult utan uppdrag.
  • Vi presenterar rätt konsult anpassat efter just era unika behov - genom samma noggranna urvalsprocess som vid en permanent anställning.

Detta gör vi med hjälp av våra svårslagna verktyg och processer – det ger er rätt konsult till rätt uppdrag.

Visste du?

Som en del i vår rekryteringsprocess utvärderar vi alla kandidater vi presenterar för kund med vårt eget personlighetsformulär (Business Attitudes Questionnair).

Utan extra kostnad.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.