Följ
Site Search
sv en
 
 

Outplacement

Behandla de anställda väl - även i dåliga tider

Våra tjänster är professionella omhändertagande och fullständigt skräddarsydda för att möta era behov.

Övertalighet och uppsägningar är en emotionell berg- och dalbana för såväl de personligt drabbade som kollegor och ledning. Det kan påverka företaget i många olika riktningar - mycket beroende på hanteringen.

Hudsons lösningar inom outplacement (omplaceringstjänster) är ett skonsamt och effektivt sätt att hantera uppsägningar och samtidigt tydligt signalera om en god personalpolitik även i svårare tider.

Det skapar en trygghet för alla inom organisationen.

Hudsons program för outplacement hjälper till att implementera era förändringsinitiativ så att de ligger i linje med era värderingar och samtidigt reducerar riskerna för skada av ert varumärke. Det viktigaste under förändringsarbetet är tydlig kommunikation. Som en ledande leverantör av innovativa och effektiva omplaceringslösningar kan vi hjälpa er att planera och verkställa den bästa strategin för att möta alla utmaningar en organisation under förändring kan möta.

Vårt tillvägagångssätt under omplaceringar karaktäriseras av professionalism och omtanke och styrs av kundens och deltagarnas önskemål och behov. Vi skräddarsyr våra tjänster efter varje individ och deras tidigare position inom företaget. De berörda anställda genomgår ett skräddarsytt och individuellt program. Var och en får hjälp och stöd av en personlig karriärcoach för att hitta en passande lösning.

Hudsons program för outplacement har:

  • Framgångsrika partnerskap med organisationer av varierande storlek
  • Nära samarbete med våra rekryteringskonsulter
  • Dokumenterad framgång i både privat och offentlig sektor
  • Innovativa partnerskap med våra kunder/klienter
  • Dokumenterat goda resultat från deltagare 
Visste du?

Skräddarsyr lösningar för rekrytering av nyexaminerade och traineeprogram.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.