Följ
Site Search
sv en
 
 

Rekrytering

Hudson skiljer sig från mängden

Låt oss sköta rekryteringen så kan
du fokusera på HR strategin

Hudson erbjuder effektiva processer för att identifiera, attrahera och utvärdera de bästa tillgängliga kandidaterna på marknaden till våra kunder.

Hudson har ett eget internationellt forsknings- och utvecklingscenter som gör oss bäst i klassen. Våra egenutvecklade rekryterings- och urvalsverktyg i kombination med en professionell och objektiv bedömning gör att vi kan bredda beslutsunderlaget och identifiera de kandidater som är bäst lämpade för arbetet.


Branschkunskap

Hudsons medarbetare besitter både bransch- och funktionskunskap. Det gör vi genom gedigen erfarenhet inom de branscher vi verkar inom. Som konsulter och experter agerar vi ofta i en rådgivande roll inför era behov, utmaningar och möjligheter.

Branschkunskapen i kombination med vår unika produktportfölj ökar träffsäkerheten för att tillfredställa just era behov.

Skräddarsydda lösningar

Tack vare vår kompetensbaserade rekryteringsmodell kan vi erbjuda skräddarsydda och strategiska rekryteringslösningar som passar just er verksamhet.

Vi använder oss av både search och annonsering, beroende på uppdragets karaktär. Vi etablerar alltid ett dedikerat och specialiserat team för varje uppdrag.

De överlägsna resultaten i sig demonstrerar träffsäkerheten i våra tjänster:

  • Ett av få rekryteringsföretag som inte använder sig av en tredje part för utvärderingarna; våra kandidater besvara vårt eget självskattningsformulär ”BAQ” (Business Attitudes Questionnare) – det ingår i alla våra lösningar
  • Specialister på att hitta kandidater till de mest svårtillsatta tjänsterna, roller som kräver unik kompetens; många av våra kunder vänder sig till oss när andra misslyckats med att tillsätta den komplexa tjänsten
  • Skräddarsyr lösningar för rekrytering av nyexaminerade och traineeprogram

Träffsäkerheten i våra lösningar gör att vi erbjuder generösa garantier.

Kontakta oss på Hudson och låt oss berätta mer om hur vi kan hjälpa er med era  utmaningar inom rekrytering.

Visste du?

Rekryteringskonsulterna på Hudson är erfarna. Vi anställer bara personer med fem års erfarenhet eller mer.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.