Följ
Site Search
sv en
 
 

Graduate Recruitment

Hudson hjälper ditt företag att rekrytera morgondagens stjärnor genom skräddarsydda traineeprojekt

Motivate employees, encourage employee retention and engage your workforce
Slaget om morgondagens stjärnor
började redan igår

Allt fler företag inser vikten av att fånga topptalangerna i ett tidigt skede - som en kvalitetssäkring för framtiden. Eller att huset byggs med en stabil grund helt enkelt. Anställ en pool av nyutexaminerade och välutbildade talanger – utveckla och placera topptalangerna på nyckelpositioner inom företaget, det är framtidens melodi.

Att nå framgång med hjälp av företagets talanger börjar med en gedigen strategi inom rekrytering för att attrahera och behålla individer som har kapacitet att lyckas. Det kräver också en lämplig bedömnings- och urvalsprocess som kompletteras med effektiva lösningar för att engagera, utveckla och behålla topptalangerna inom organisationen.

Hudsons kunskaper inom denna specialistgren, och de utmaningar det innebär att utvärdera nyutexaminerade kandidater, är ett resultat av 18 års erfarenhet. Både lokalt och globalt. Vi har tillgång till de bästa metoderna för att attrahera, utvärdera och utveckla rätt kandidater efter varje företags unika behov.

Hudson hjälper er att hitta de framtida ledarna för ert företag.

Hudsons lösningar inom traineerekrytering hjälper er att:

  • Snabbt identifiera rätt individ med rätt mix av kompetens, motivation och teknisk expertis
  • Välja rätt individ att leda ert företag in i framtiden
  • Få viktiga insikter om personens styrkor och vad de behöver för vidareutvecklas i rätt riktning 
  • Att engagera och motivera nyutexaminerad personal stärker det psykologiska kontraktet
  • Skapa en attraktiv och åtråvärd bild av varumärket och er som arbetsgivare

Hudson hjälper er att realisera er unika framtidsstrategi, från vision till praktiska handlingar och mätbara resultat. När ska vi börja?
 

Visste du?

Vi är ett av få rekryteringsföretag i Sverige som kan erbjuda talent management tillsammans med våra egenutvecklade verktyg inom assessment tillsammans med rekrytering.

Allt under ett tak.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.