Följ
Site Search
sv en
 
 

Kompetensbaserad Rekrytering

Har ni ett rekryteringsbehov?
 
Hudson hjälper er gärna som samarbetspartner att:

-    Rekrytera den person ni söker
-    Genomföra en oberoende bedömning av era egna kandidater, såväl interna som externa
-    Hyra in rätt medarbetare för den period ni behöver

Genom vår kompetensbaserade process i kombination med våra egenutvecklade verktyg, kan vi garantera ett objektivt och validerat resultat. Vi minimerar er risk och säkerställer att rätt kandidat med rätt förmåga att skapa resultat anställs.
 
Kontakta oss om detta låter intressant så kan vi påbörja en diskussion eller ett samarbete när det passar er.

Med vänliga hälsningar

PS.
Hudson har ett forsknings- och utvecklingscenter i Gent, Belgien med över 25 psykologer som utvecklar och vidareförädlar våra egna psykometriska tester och verktyg. Dessa används i syfte att utvärdera kandidaters potential och förmåga samt för att utveckla ledare och verksamheter.

Vårt arbete granskas av ett oberoende vetenskapligt råd bestående av universitetsprofessorer och forskare. Samarbetet ger oss möjlighet att kontinuerligt utvärdera och validera våra processer och verktyg.

 
Ladda ner beskrivningen av vår välbeprövade kompetensbaserade rekryteringsprocess genom att klicka på länken: Kompetensbaserad Rekrytering

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.