Följ
Site Search
sv en
 
 

Search & Selection

Rätt person på rätt plats

Vi är ett av få rekryteringsföretag
som väver samman rekrytering med
Talent Management - allt under ett tak

Rekryteringsbehov? Hudson erbjuder olika tillvägagångssätt och rekryteringsprocesser utifrån kundens unika behov.

Senior position?
IT-specialist?
Marknadschef?

Alla tre tjänster innebär olika utmaningar för att finna marknadens bästa tillgängliga kandidat.

Utifrån vår kunskap och erfarenhet, tillsammans med era önskemål skapar vi rätt rekryteringsprocess för ert unika behov.

Nedan följer de tre mest förekommande rekryteringslösningarna vi vanligtvis utför åt våra kunder.
 

SENIOR MANAGEMENT SEARCH

Rekrytering till seniora befattningar kräver en mycket professionell hantering och stor sekretess. Våra tjänster inom Senior Management Search lever upp till dessa höga krav och mer därtill. Genom väl beprövade processer och metoder och dessutom konsulter med mångårig erfarenhet av chefsrekrytering, stor branschkännedom och starka nätverk.

Hudson har flera marknadsledande och patenterade processer att välja bland. Vi utför exempelvis assessment centers -  en dag med tester, simuleringsövningar och rollspel.
 

SEARCH

Search är en framgångsrik metod vid rekryteringar av till ansvarsfulla befattningar – både chefspositioner och vid beovet av specialistkompetens.

Våra konsulter arbetar i team efter en strukturerad och bred sökprocess. Vi har flera olika tillvägagångssätt att nå de allra bästa tillgängliga kandidaterna. Vår erfarenhet ger oss fördelen av ett väl uppbyggt nätverk, dessutom har vi en egen kandidatpool, med runt 70 000 kandidater baserade i Sverige. Vi använder oss även av externa databaser och andra kanaler, givetvis anpassat efter aktuellt uppdrag.

Vår process garanterar med andra ord att vi även når de kandidater som inte är aktivt arbetssökande – allt för att finna marknadens bästa, tillgängliga kandidat.
 

SELECTION

Selection lämpar sig vid rekryteringar inom branscher eller funktioner där urvalet är stort. Med hjälp av moderna verktyg presenterar vi urvalets absoluta toppkandidater. Hudson Selection riktar sig främst till dig som vill rekrytera genom annonsering för att nå så bred sökbas som möjligt. Syftet kan exempelvis vara att attrahera en stor kvantitet av kandidater – och samtidigt marknadsföra ert varumärke. Urvalsrekrytering innebär att tjänsten utannonseras externt.

Vi erbjuder en helhetslösning med förstudie och befattningsanalys, skapar kravprofilen, utformar och inför annonser samt hanterar all administration och kontakter med kandidater.

Med hjälp av våra unika verktyg utför vi djupintervjuer, personlighetsanalys och eventuell kunskapstest som sammanställs i en rapport som uppdragsgivaren får tillgång till inför mötet med de bäst lämpade kandidaterna.

 

Visste du?

Som en del i vår rekryteringsprocess utvärderar vi alla kandidater vi presenterar för kund med vårt eget personlighetsformulär (Business Attitudes Questionnair).

Utan extra kostnad.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.