Följ
Site Search
sv en
 
 

Talent Management - Kvalitetssäkra framtiden

Kombinera Rekrytering med Talent Management

We're the only firm in Ukraine that offers Talent Management & Recruiting
Rekrytering i kombination med
Talent Management = Oslagbart

I de flesta organisationer och företag är medarbetaren den enskilt viktigaste framgångsfaktorn. Talent Management är således en strategisk nyckelinvestering inför framtiden.

Förutom att först attrahera och rekrytera till viktiga positioner krävs också en strategi för att engagera, utveckla och behålla kompetenta medarbetare inom organisationen.

Hudsons team inom Talent Management har både erfarenheten och kompetensen att hjälpa er med era unika behov. Hudsons framgång inom rekrytering och Talent Management är ett resultat av vår innovativa forskning och utveckling, våra unika verktyg och tester.

Hudsons 5+1 Kompetensmodell® är en branschledande och egenutvecklad kompetensmodell. Modellen baseras på omfattande studier av våra kunders kompetensstrukturer världen över. Med hjälp av en arbetsmodell med noggrant utvalda kompetensprofiler skapar vi ett ramverk med vars hjälp ni kan hitta och utvärdera rätt person för de positioner ni behöver tillsätta.

Varje arbetsplats är unik. Varje person är unik. Hudson hjälper er att designa rätt Talent Managementstrategi för just ert företag.

Visste du?

Hudsons globala närvaro ger er access till ett omfattande nätverk av internationella och kompetenta kandidater.

Detta gör det möjligt för oss att rekrytera till era kontor i många länder.

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.