Följ
Site Search
sv en
 
 

Research & Development

Hudsons R&D tillämpar vetenskapliga metoder

Benefit from our rigorously tested, proprietary HR methodologies
Ta del av fördelarna med våra
noggrant testade och egenutvecklade
HR verktyg

Under rådande konkurrensutsatta marknad räcker det inte att enbart identifiera en kandidats förmågor.

Kvaliteter såsom ledarskapspotential, ”business attitudes” och kulturell kompetens är minst lika viktigt när det gäller att hitta rätt person för en befattning.

Hudsons konsulter arbetar med noggrant beprövade metoder. De tjänster vi erbjuder förenklar varje steg i processen: urval, bedömning, utvärdering, utveckling, coachning och anställning.

Vårt R&D-team  förstår utmaningarna inom HR och  tar fram lösningar och verktyg som hjälper HR-specialister under varje fas i den anställdes arbetslivscykel.

Hudsons R&D utvecklar unika psykometriska tester och andra verktyg för att bedöma kandidater. Verktygen granskas dessutom av en oberoende styrelse bestående av universitetsprofessorer och forskare. Det sker för att kontinuerligt validera och säkerhetsställa våra verktyg och processer.

Att ingå partnerskap med Hudson ökar effektiviteten i rekryteringsprocessen, förbättrar anställningsutgången och utvecklar kompetent personal – dessutom mer kostnadseffektivt än internt HR-arbete skulle kunna skapa.

Resultaten från Hudsons R&D talar egentligen för sig själv. Rekrytering och Talent Management med stöd av vetenskapliga tester leder till förbättrade prestationer och framgångsrika rekryteringar.

Visste du?

Som en del i vår rekryteringsprocess utvärderar vi alla kandidater vi presenterar för kund med vårt eget personlighetsformulär (Business Attitudes Questionnair).

Utan extra kostnad.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.