Följ
Site Search
sv en
 
 

Kompetensbaserad intervjuteknik

Vore det inte på tiden att du verkligen lärde känna dina kandidater?

Get better results from your candidate interviews
Nå bättre resultat redan vid
intervjustadiet

Rekrytering är ett svårt jobb. Hur kan ni vara säkra på att er bedömning av kompetenser är riktig? Är det självskrivet vem av kandidaterna som skulle passa bäst för er organisation? Förmodligen inte.

Med hjälp av Hudsons strukturerade intervjuguide blir de identifierade kompetenserna mätbara. Kompetensbaserade intervjuer ger mer än en bild av kandidatens förmågor; den ger en heltäckande bild av hur de fungerar i sitt arbete Det kommer garanterat att hjälpa företagens HR-specialister och linjechefer att fatta bättre anställningsbeslut.

Vårt team inom Talent Management erbjuder utbildning i både biografisk- och kompetensbaserad intervjuteknik för att minimera riskerna kring anställningsbeslut. Våra psykometriska tester, utvecklade av Hudsons eget R&D-team, ger en holistisk syn på kandidater och mäter personlighetens ”Big Five” (Emotionell stabilitet, Utåtriktning, Öppenhet, Altruism och Noggrannhet).

Behöver ni hjälp med att genomföra de bästa intervjuerna? Låt oss träna er interna personal med hjälp av ledande och beprövade intervjutekniker. Hudsons metoder inom Talent Management hjälper ert team att använda sig av kompetensbaserade intervjuer för att hitta toppkandidaterna för varje position ni vill fylla.

Visste du?

Som en del i vår rekryteringsprocess utvärderar vi alla kandidater vi presenterar för kund med vårt eget personlighetsformulär (Business Attitudes Questionnair).

Utan extra kostnad.

 
© 2011 - 2020 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.