Följ
Site Search
sv en
 
 

Hur skiljer vi oss från mängden?

Att rekrytera de allra bästa är inget vi skryter om… det är något vi lovar

Vi väver samman Talent Management
med våra tjänster inom rekrytering

Alternativen är många för både kunder och kandidater som vill samarbeta med ett professionellt rekryteringsföretag.

Vi på Hudson anser vi dock att det bara finns ett. Vilket? Vi kallar det ”The H-factor”  - det är vårt löfte och kvalitetsgaranti att alltid erbjuda överlägsen service, oavsett om vi arbetar med en organisation eller en kandidat.

Allt börjar med vår H-faktor: ”Hudson tillför mervärde genom hela arbetslivscykeln: attrahera – rekrytera – utveckla – behålla”.

Vi är objektiva och arbetar utifrån ett rådgivande perspektiv.

  • Expertis – Vi kan de branscher & funktioner där våra kunder och kandidater verkar
  • Rådgivning – Vi delar med oss av vår erfarenhet och kunskap till kunder och kandidater, även om de inte är våra kunder och kandidater idag
  • Objektivitet – Vi baserar alltid våra rekommendationer på fakta (våra verktyg), expertis (vår kunskap om branschen och funktionen) och erfarenhet (vår globala verksamhet).

Konkurrenter till oss anser att rekrytering är en konst - vi anser att det lika mycket är en vetenskap. Vi har något som är unikt för ett rekryteringsföretag – ett eget forsknings- & utvecklingsteam. De ägnar sig åt att ta fram de bästa sätten att attrahera, välja ut, anställa och behålla talang. Vi arbetar hårdare än något annat företag med att gräva allt djupare i utvecklingsprocessen. Våra psykologer, lingvister, ekonomer och tekniker har tillsammans skapat verktyg som på ett vetenskapligt sätt matchar rätt kund med rätt kandidat.

Med en global närvaro och tillgång till en avundsvärd pool av högkvalificerade kandidater skapar Hudson möjligheter för både kunder och kandidater över hela världen.

Arbetsgivare eller kandidat? Upptäck vad ”The H-Factor” kan göra för dig. 
Vi lovar, du kommer inte att ångra dig!

Visste du?

Ett av få rekryterings-
företag som inte använder sig av en tredje part för utvärderingarna.

Våra kandidater besvara vårt eget självskattnings-
formulär ”BAQ” (Business Attitudes Questionnare) – det ingår i alla våra lösningar

 
© 2011 - 2019 Hudson Global — All Rights Reserved
 
HUDSON

Hudson (NASDAQ: HSON) är en ledande leverantör av rekryteringstjänster, uthyrning av chefer och specialister samt tjänster inom Talent Management över hela världen. Från enstaka rekryteringsuppdrag till hela projektlösningar, hjälper vi våra kunder att nå större organisatorisk framgång genom att utvärdera, rekrytera, utveckla och engagera de bästa och mest begåvade medarbetarna i sina organisationer. Hudson har idag mer än 2 000 professionella medarbetare som hjälper kunder och kandidater i drygt 20 länder.